Hoe kan ik een activiteit online op CheckYeti boeken?

Om een activiteit online op CheckYeti te boeken kunt u de volgende stappen nemen:

1. Kies uw activiteit op onze website www.checkyeti.com en zoek de bestemming op 📍.
  2. Kies een aanbieding en klik op "Beschikbaarheid controleren".
  3. Selecteer de datum, het aantal deelnemers en de starttijd, en klik op "Boek nu".
  4. Vul uw gegevens en betalingsgegevens in en klik op "Boeking voltooien".

• Als uw aanbieding op "directe bevestiging" staat, deze informatie kunt u op de checkout pagina vinden, dan ontvangt u uw boekingsbevestiging per e-mail net nadat u de betaling heeft verwerkt.
  • Als uw aanbieding op ""boekingsaanvraag"" staat, ontvangt u de bevestiging van uw aanvraag per e-mail. De aanbieder heeft dan 24 uur tijd om uw boeking te accepteren en uw creditcard wordt alleen in rekening gebracht als de boeking wordt bevestigd. Als de aanbieder uw aanvraag afwijst, wordt de pre-autorisatie op uw creditcard onmiddellijk vrijgegeven.

* Als u gebruik maakt van de betaalmethode "online banking", wordt u na de verwerking van uw boekingsaanvraag automatisch in rekening gebracht - maar maakt u zich geen zorgen! U krijgt ook automatisch uw geld terug als uw boeking wordt geweigerd.

Als u nog andere vragen heeft over het boeken van een activiteit, laat het ons weten:

Klik hier om een contactformulier in te vullen of u kunt ons bereiken via de volgende telefoonnummer: +31 20 22 51 000