Hoe kan ik op mijn account inloggen?

Er zijn twee manieren om op uw account in te loggen:

• Open uw boekingsbevestiging/aanvraag e-mail, klik op de groene knop "Log in" en kies een wachtwoord.
  • Open onze website www.checkyeti.com, klik op de knop "Login" in de rechterbovenhoek, vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord of stuur ons een contactformulier hier: Klik hier om een contactformulier in te vullen.

Controleer daarna de e-mail die we u hebben gestuurd en klik op "account activeren". U wordt dan automatisch ingelogd!

Als u problemen heeft met het inloggen, probeer het dan opnieuw met een andere browser (bijv. Google Chrome, Mozilla Firefox, enz.). Als het probleem aanhoudt, laat dan hieronder een bericht achter Klik hier om een contactformulier in te vullen of bel ons op +31 20 22 51 000.