Met wie neem ik contact op als ik geen antwoord heb gekregen op mijn boekingsaanvraag binnen 24 uur tijd?

Als u binnen 24 uur geen bevestiging heeft ontvangen, is uw boekingsaanvraag nog niet geaccepteerd - maar maak u geen zorgen, wij zijn er om u te helpen!

Dit is wat u zelf kunt doen:

• Controleer eerst de spam-map in uw email account om er zeker van te zijn dat u echt geen bevestiging heeft ontvangen.
  • Log in op uw CheckYeti account, klik op "Berichten" en controleer of de aanbieder u een bericht heeft gestuurd (u zou in dit geval ook op de hoogte zijn gebracht via e-mail). Misschien wachten ze gewoon op uw bevestiging. :) Klik hier om in uw CheckYeti-account in te loggen:

In ieder geval is ons Operationeel Team al op de hoogte gebracht van uw reservering en probeert deze zo snel mogelijk geaccepteerd te krijgen. Als u nog steeds een update nodig heeft over de status van uw boekingsaanvraag, laat het ons dan weten via het volgende formulier: (add link to contact form)