Update voor COVID-19

Klik hier om meer te weten over onze Flexi Annuleringsvoorwaarden en om meer te lezen over onze Covid-19 FAQ's.

U wilt uw cursus of activiteit boeken, maar weet het niet zeker vanwege de huidige situatie van Covid-19? We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden in dit artikel samengevat.


Hierdoor is het veilig om bij CheckYeti te boeken:


  • Super flexibele annuleringsvoorwaarden. De meeste van onze aanbiedingen zijn op flexi annuleringsvoorwaarden. Dat betekent dat u tot 24 uur voor aanvang van uw activiteit kunt annuleren en een volledige terugbetaling kunt ontvangen. Kijk uit voor het "✔️ Free Cancellation" teken:


  • Zeer snelle verwerking van de terugbetaling. In het geval dat uw activiteit niet door kan zetten, storten wij uw geld binnen 7 dagen terug. Afgelopen winter, toen we een groot aantal boekingen moesten annuleren, kregen onze klanten allemaal binnen een paar dagen hun geld terug.


3 redenen waarom het beter is om op voorhand te boeken dan op het laatste moment:

  • Betere prijzen. Veel scholen bieden korting aan voor mensen die op voorhand boeken. Kijk uit naar dit bord:

  • Beperkt aantal plaatsen. Door de beperkingen van Covid-19 moeten veel scholen hun aantal deelnemers per groep beperken. Daarom is het beter om uw plaatsen nu al vast te leggen, in plaats van te wachten tot de lessen vol zitten.


  • Geen wachtrijen. Als u online boekt, kunt u in het hoogseizoen de wachtrijen en de volle skischool kantoren vermijden en is uw betaling volledig cash-free.En wat gebeurt er als uw reisplannen veranderen?

Maakt u zich geen zorgen. U kunt uw activiteit op elk moment annuleren. De meeste van onze aanbiedingen hebben een flexi-annuleringsbeleid, waardoor u tot 24 uur voor het begin van uw activiteit kunt annuleren en een volledige terugbetaling kunt ontvangen.
Veelgestelde vragen 

Kan ik nu boeken en later annuleren als de activiteit niet meer door kan gaan vanwege COVID-19?

Wat gebeurt er als ik niet naar mijn activiteit kan reizen vanwege COVID-19 restricties?

Welke veiligheidsmaatregelen moet ik volgen tijdens mijn activiteit?

Hoe kom ik erachter of mijn activiteit door kan gaan?

Kan ik mijn activiteit verplaatsen zonder een vaste datum? 
Onze team staat altijd voor u klaar! 

Bel ons of schrijf ons een contactformulier. We antwoorden meestal binnen een dag.